Trainingen communicatie en leidinggeven

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Trainingen communicatie en leidinggeven

GBT Opleidingen is al meer dan 25 jaar de specialist in het opleiden van blue collar medewerkers op de industriële, logistieke en technische werkvloer. Wij leveren confectiemaatwerk opleidingen en trainingen voor medewerkers op elk niveau, van uitvoerende vakmensen tot en met eerstelijns leidinggeven. Onze trainingen zijn altijd dicht op de werkvloer en gekoppeld aan de dagelijkse praktijk van uw medewerkers.

Onze trainingen communicatie en leidinggeven
GBT Opleidingen verzorgt haar trainingen communicatie en leidinggeven voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Het communicatie en leidinggeven trainingsaanbod is met zorg samengesteld en bestaat uit de volgende categorieën: Communicatie, Leidinggeven en Mentoren.

Waarom GBT Opleidingen?
Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor GBT Opleidingen. Indien nodig kan het trainingsaanbod worden aangepast op de specifieke wensen en behoefte van de klant en wordt er maatwerk afgeleverd. Het aanpassen van lesmaterialen wordt gedaan door ons eigen team van opleidingsdeskundigen en vakspecialisten met de expertise uit het werkveld.

Bekijk het volledig aanbod van communicatie en leidinggeven trainingen hieronder!