Subsidies en branchevergoedingen

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze   Nieuwsbrief icoon - GBT Opleidingen bedrijfsopleidingen nieuws

           

Subsidies en branchevergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 088 4700.

Subsidies en branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste (Blue Collar) fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

A&O Metalektro (grootmetaal)
Colland (agrarisch)
DOORZAAM (uitzendbranche)
OOM (kleinmetaal)
SOL (levensmiddelen)
SOOB (transport & logistiek)
WijTechniek (installatie)

NL Leert Door

Het Ministerie van SZW heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidies kan GBT Opleidingen kosteloos meer dan  3.600 scholingstrajecten aanbieden.

Deelnemers kunnen hierdoor bij GBT Opleidingen kiezen voor een gratis kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt tussen de € 675,- en de € 1.650,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan GBT Opleidingen deze trainingen dit jaar volledig gratis aanbieden. Het betreft onder andere trainingen op het gebied van: continu verbeteren op de werkvloer, praktisch leidinggeven op de werkvloer, basiscursus elektro en technisch/zakelijk Engels.

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo blijft de werknemer wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om zich te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij GBT Opleidingen en wij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat GBT Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij (OP=OP).

We bieden de trainingen in drie verschillende vormen aan; voor een groep medewerkers binnen een bedrijf, online of via open inschrijving op diverse locaties in Nederland.