GBT Opleidingen x Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie

FIT2030

Food in transitie

1. Voldoet u aan de eisen?

Heeft u een of spreekt u namens een foodbedrijf?

Wilt u uw personeel trainen en opleiden in 2024 en 2025?

Kies een opleiding of maak een opleidingsplan

Ontvang 35% subsidie op alle opleidingen van GBT Opleidingen

2. Kies een opleiding of

maak een opleidingsplan

Veel van onze opleidingen komen in aanmerking* voor de FIT2030 subsidieregeling. Dit betekent dat u met één losse training of cursus kunt beginnen voor uw medewerkers.

Wij raden u aan om een compleet opleidingsplan te maken over het jaar 2024 en 2025. Dit opleidingsplan kunnen wij samen met u bepalen, waarbij we de opleidingen op maat kunnen maken voor uw bedrijf. U krijgt vervolgens 35% subsidie over dit gehele plan.

*Veiligheidstrainingen die een wettelijke verplichting hebben (NEN3140, VCA, BHV e.d.) zijn niet subsidiabel doordat dit een verplichting is vanuit de werkgever.
*Wettelijk erkende opleidingen (MBO-BBL) zijn niet subsidiabel
*Vakgerichte en softskill trainingen die niet wettelijk verplicht zijn, zijn subsidiabel
*Werkplekleren EMT trajecten zijn subsidiabel
*Reiskosten zijn niet subsidiabel

 

3. Bijblijven of afhaken

Uw bedrijf toekomstproof maken

Hét programma waarmee bedrijven in de levensmiddelenindustrie toekomstbestendig kunnen worden voor 2030. De foodsector is in transitie. Om relevant te blijven, moeten bedrijven en medewerkers mee in die verandering. Het is tenslotte bijblijven of afhaken. Transitie kan overweldigend zijn. Daarom helpen wij bedrijven om verandering recht in de ogen te kijken.
Met als resultaat? Futureproof organisaties die slimmer werken én produceren.

en

Subsidie op allerlei interne cursussen en
trainingen in 2024 en 2025

  • GBT Opleidingen is officiële opleidingspartner van SOL en maakt deel uit van de subsidieregeling FIT2030. Dit betekent dat, wanneer u een foodbedrijf heeft, u in 2024 en 2025 een groot aantal trainingen van GBT met 35% subsidie via SOL kunt afnemen.

Ons advies is om, in plaats van losse trainingen en cursussen, een totaal opleidingsplan samen te stellen met GBT Opleidingen voor 2024 en 2025.

en

Ontwikkeling van medewerkers

Door uw medewerkers een opleiding aan te bieden kunt u ze binden en boeien. Als u wil investeren in de bijscholing van uw werknemers, bewijst dit dat u wil investeren in hun ontwikkeling. In een krappe arbeidsmarkt is optimale inzetbaarheid cruciaal.

Hoe meer zij weten en kunnen, hoe breder inzetbaar ze zijn. Organisaties die te boek staan als leerbedrijven zijn aantrekkelijk voor mogelijke sollicitanten.

4. Contact opnemen

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen of voor het maken van een afspraak via
088 088 4700 of info@gbt-opleidingen.nl.