Vitaliteitsmeting

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze   Nieuwsbrief icoon - GBT Opleidingen bedrijfsopleidingen nieuws

           

Doelgroep

Deze vitaliteitsmeting is voor alle medewerkers, jong en oud. Het traject is persoonlijk en anoniem.

Doel

Het is belangrijk om betrokken, tevreden en gezond personeel aan het werk te hebben en te houden! Het doel van deze meting is dat de deelnemer inzicht krijgt in zijn/haar gezondheid en vitaliteit. Vervolgens verkrijgt de deelnemer meteen advies en tips mee waar men gelijk mee aan de slag kan om de vitaliteit te verbeteren.

Duur

1 uur per persoon.

Inhoud

Het traject start met het uitvoeren van een persoonlijke, innovatieve vitaliteitsmeting op de meegebrachte meetapparatuur.

De meting is erg laagdrempelig. Het enige dat we vragen is om de schoenen en sokken uit te doen tijdens de 1 minuut durende meting waarbij onderstaande waardes worden gemeten:

  • De lichaamssamenstelling;
  • De circulatie bloedsomloop (microcirculatie);
  • Het hart en grote bloedvaten (cardio);
  • Het stress- en ontspanningsgehalte;
  • Druk op de wervelkolom.

De persoonlijke rapportage die hieruit voortkomt wordt vervolgens met de deelnemer besproken. De deelnemer krijgt hierdoor direct inzicht in de eigen fysieke en mentale gezondheid, krijgt advies en tips om direct mee aan de slag te gaan.

Trainer

Deze  wordt uitgevoerd door een ervaren en erkende vitaliteitstrainer.

Locatie

Incompany (in heel Nederland mogelijk).

Resultaat

Met deze aanpak krijgen uw medewerkers snel inzicht in de eigen fysieke en mentale gezondheid, krijgt advies en veel praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

Vanaf 15 deelnemers krijgt het bedrijf een bedrijfsrapportage (AVG-Proof). Hiermee verkrijgt u inzicht in de vitaliteit van uw medewerkers (anoniem) door een uniek gedetailleerde groepsrapportage. Deze rapportage wordt toegelicht door de vitaliteitscoach. Door dit inzicht kan worden bepaald aan welke knoppen zij kunnen draaien om de medewerkers te ondersteunen. Zo kan het bedrijf samen met haar medewerkers aan de slag om een vitaler, gezonder bedrijf te worden met lagere verzuimcijfers en gemotiveerde gelukkige medewerkers.

Prijs

€ 175,- per deelnemer

7 deelnemers per dag

Prijsstelling is inclusief:

  • Uitvoering Vitaliteitsmetingen en persoonlijk gesprek;
  • Opmaak bedrijfsrapportage (vanaf 15 deelnemers) en terugkoppeling aan de opdrachtgever;
  • Gebruik van vitaliteitsapparatuur.

Prijsstelling is exclusief:
– 21% BTW
– Reiskosten

Interesse in de Vitaliteitsmeting?

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.