Basistraining Nederlands

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Doelgroep

De basistraining Nederlands is bestemd voor medewerkers die hun spreekvaardigheid en zelfvertrouwen willen vergroten, of juist beter willen leren schrijven of lezen.

De training is geschikt voor medewerkers die niet alleen de Nederlandse taal willen leren, maar ook de culturele verschillen, omgangsvormen en taaltechnieken. 

Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan voor anderstaligen op de werkvloer.

Inhoud training

Training vindt in het Nederlands plaats. Mocht informatie voor de medewerker niet helder zijn, dan kan de trainer altijd extra uitleg geven in het Engels of Duits. Bij het uitkiezen/maken van een lesmethode kunnen we hier dan ook rekening mee houden.

Vooropleiding

De training is geschikt voor deelnemers die de Nederlandse taal niet of niet voldoende machtig zijn (A0 t/m B1). Op basis van een intake wordt het startniveau vastgesteld.

 

Tijdsduur

De training bestaat uit 15 lessen van 2 uur. Naast de lessen is er 30 uur zelfstudie vereist om één niveau omhoog te gaan.

De totale studiebelasting is 60 uur, inclusief het doornemen van theorie, het maken van opdrachten en het voorbereiden op specifieke onderwerpen.

Locatie

Een incompanytraining (op locatie of online) wordt altijd op maat gemaakt. We passen de training aan jullie wensen, leerdoelen, vakgebied en de beschikbare tijd aan. 

Begeleiding en ondersteuning

Groepsdiscussie; Rollenspel; Theorielessen; Praktijkopdrachten. Begeleiding tijdens de lessen en tussen de trainingsmomenten door.

Resultaat

Heeft jouw medewerker alle lessen actief voorbereid, gevolgd en zijn/haar (online) huiswerkopdrachten gemaakt? Dan merkt jouw medewerker na afloop van de training het volgende:

 • Woordenschat is uitgebreid in sociaal en vaktechnisch opzicht.
 • Hij/zij bouwt zinnen makkelijker en correcter op.
 • Zijn/haar zelfvertrouwen en spreekvaardigheid zijn toegenomen.
 • Hij/zij heeft meer begrip van de culturele do’s en dont’s.

Prijsstelling

Prijs op aanvraag.

Groepsgrootte minimaal 8, maximaal 12 deelnemers per groep.

   

  Maatwerk

  Sluit deze training niet helemaal aan bij uw bedrijf of wensen? Dan kunnen wij samen met u deze training op maat maken!

  Interesse in de training Basistraining Nederlands?

  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.