Opleidingen monteur werktuigbouwkunde

Volg GBT Opleidingen op       |     Klanten beoordelen ons met een 4,8      |     Abonneer op onze 

           

Werktuigbouwkunde cursussen en trainingen

GBT Opleidingen verzorgt haar werktuigbouwkunde trainingen voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Het werktuigbouwkunde trainingsaanbod is met zorg samengesteld en bestaat o.a. uit de volgende trainingen: ‘CNC programmeren (draaien / frezen) – Basis’, ‘Conventioneel Verspanen Draaien – Basis’, ‘Geometrische meettechnieken’, ‘Tekeninglezen werktuigbouwkunde’ en ‘Vorm- en plaatstoleranties’.

Mensen maken het verschil. U bepaalt hoe!
GBT Opleidingen draagt graag bij aan het beter laten functioneren van uw medewerkers en operationeel leidinggevenden, zodat u uw doelstellingen en organisatieambities waar kunt maken. Voor ons staat een training niet op zichzelf: GBT Opleidingen besteedt veel aandacht aan het inbedden van de geleerde kennis, vaardigheden en benodigde gedrag in de dagelijkse werkpraktijk. Dit doen we door de werkpraktijk als uitgangspunt te stellen en altijd ervaren trainers in te zetten die deze werkvloer kennen.

Wilt u graag advies over welke training of cursus het best past bij de behoeftes van uw organisatie? Wij gaan graag met u het gesprek aan via 088 – 088 4700 of info@gbt-opleidingen.nl.