Opleidingen elektrotechniek

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Elektrotechniek opleidingen

GBT Opleidingen verzorgt haar elektrotechniek opleidingen voor medewerkers die in de werkpraktijk te maken krijgen met elektrotechniek (zowel beginners als gevorderden). Het elektrotechnisch trainingsaanbod is met zorg samengesteld en bestaat uit de volgende trainingen: ‘Basisopleiding Elektrotechniek Plus’, ‘Opleiding elektrotechniek voor beginners’, ‘Opleiding elektrotechniek voor gevorderden’, ‘NEN 3140 opfristraining’ en ‘NEN 3140 (VOP: Voldoende Onderricht Persoon).

Mensen maken het verschil. U bepaalt hoe!
GBT Opleidingen draagt graag bij aan het beter laten functioneren van uw medewerkers en operationeel leidinggevenden, zodat u uw doelstellingen en organisatieambities waar kunt maken. Voor ons staat een training niet op zichzelf: GBT Opleidingen besteedt veel aandacht aan het inbedden van de geleerde kennis, vaardigheden en benodigde gedrag in de dagelijkse werkpraktijk. Dit doen we door de werkpraktijk als uitgangspunt te stellen en altijd ervaren trainers in te zetten die deze werkvloer kennen.

Wilt u graag advies over welke training of cursus het best past bij de behoeftes van uw organisatie? Wij gaan graag met u het gesprek aan via 088 – 088 4700 of info@gbt-opleidingen.nl.