Technisch / zakelijk Duits (NL Leert Door)

€ 1.250,- per persoon | 6 dagdelen | Direct aanmelden

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze   Nieuwsbrief icoon - GBT Opleidingen bedrijfsopleidingen nieuws

           

Doelgroep

Duits is een dominante taal in het internationale zakenverkeer. In een werkomgeving wordt echter méér gevraagd van de basis taalvaardigheid van medewerkers. Wij bieden medewerkers een goed vervolg om op een juiste wijze te communiceren met klanten en relaties in het buitenland. Als medewerkers de Duitse taal beter beheersen, voelen ze zich zekerder en dragen ze bij aan een betere kwaliteit van relaties in het buitenland.

Deze training is geschikt voor medewerkers die werkzaam zijn in een technische- of kantoor omgeving en contacten onderhouden met Duitstalige relaties.

Inhoud scholingstraject

De deelnemer leert specifiek jargon, spellingsaspecten en grammatica.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Handleidingen.
  • Gereedschappen en machines.
  • Computers, scanners en printers.
  • Kwaliteit en kwaliteitscontrole.
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid.
  • Culturele aspecten.

Prijs

€ 1.250,- per persoon.

Duur en studiebelasting

Deze training duurt 6 dagdelen.
Voor particulieren/individueel en bedrijven wordt deze training online verzorgd.

De totale studiebelasting is 50 uur, inclusief het maken van opdrachten en het doornemen van naslagwerk.

Resultaat

  • De deelnemer leert zijn/haar taalvaardigheid te vergroten, het vermogen op vlot te spreken en te schrijven in verschillende situaties.
  • De deelnemer is in staat op de juiste wijze te communiceren met klanten en relaties in het Duits.

Vooropleiding

VMBO / MBO niveau 2.

Taalniveau: de training is geschikt voor deelnemers die A1-/A1 niveau hebben volgens het Europees Referentie Kader (ERK).

Begeleiding en ondersteuning

Groepsdiscussie; Rollenspel; Theorielessen; Praktijkopdrachten; Online beschikbaar trainingsmateriaal als ondersteuning en naslagwerk. Begeleiding tijdens en tussen de trainingsmomenten door is aanwezig c.q. beschikbaar.

Toetsing en afronding

1 formatieve toets. De deelnemer ontvangt, na het succesvol afronden van het scholingstraject, een officieel GBT Opleidingen certificaat op MBO 3 niveau.

Op basis van 24 NPS-beoordelingen die zijn verzameld tijdens de uitvoering van Technisch / Zakelijk Duits NL Leert Door in 2020/2021, zowel incompany als open inschrijving.

Deze training is tijdelijk gratis

Deze training duurt 6 dagdelen

Dit is een online training

Direct inschrijven mogelijk

Inclusief certificaat

Bedrijfsgroepen mogelijk

Succesvol afgerond door

Hyster Yale logo - GBT Opleidingen
CCV Group logo - GBT Opleidingen
Cool Blue logo - GBT Opleidingen

Beschikbare open inschrijvingen

Kies een datum, vul je gegevens in en we sturen je een mail om de inschrijving te voltooien!

*Wij werken in sommige gevallen samen met de externe inschrijfportal van Edubookers ‘Leersubsidie.nl’. Kiest u voor een planning die via dit systeem loopt, dan wordt u doorverwezen.

– Boekt u via ons systeem, dan sturen wij u, nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, een link naar onze beveiligde uploadportal. Wij moeten op verzoek van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid een kopie-paspoort of rijbewijs én een toestemmingsverklaring van u ontvangen om de inschrijving te voltooien. Dit heeft te maken met het verantwoordingsproces ten opzichte van de gehonoreerde subsidie. Onze portal voldoet aan alle veiligheidseisen en is SSL-versleutend. Wij behandelen gegevens volgens AVG-wetgeving.-