Lassen open inschrijving

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze   Nieuwsbrief icoon - GBT Opleidingen bedrijfsopleidingen nieuws

           

Algemene info

Wil jij een training lassen volgen op je eigen niveau? Wij bieden op vier verschillende niveau’s diverse lascursussen aan.

Je kunt ten alle tijden instromen op dinsdagavond in Venlo.

Wij bieden de mogelijkheid het praktijkgedeelte ook in de Duitse en/of Engelse taal te doorlopen!

Wir bieten die Möglichkeit, den praktischen Teil des Studiums in Deutscher und/oder Englischer
Sprache zu absolvieren!

We offer the possibility to complete the practical part of the course in English and/or German!

Vooropleiding

Om in te stromen op niveau 1 is er geen vooropleiding/-kennis noodzakelijk. Affiniteit met metaal is natuurlijk wel een pre. Instromen op niveau 2 of hoger is mogelijk, ten behoeve hiervan vindt er een persoonlijke intake plaats met de docent.

Locatie

De lascursus duurt, afhankelijk van niveau, 20 (niveau 1 en 2) of 27 (niveau 3 en 4) weken. De cursus vindt vanaf dinsdag 13 september 2022 iedere dinsdagavond plaats op locatie van Gilde Opleidingen Venlo locatie Hagerhofweg 15.

Het aanvangstijdstip is 18:00uur, de cursus duurt 3,5uur en is om 21:30uur afgelopen. In de schoolvakanties vindt er geen lascursus plaats, de lessen schuiven door.

Niveau’s

  • MIG/MAG niveau 1 t/m 4
  • TIG niveau 1 t/m 4
  • BMBE niveau 1 t/m 4

Materialen

Staal, RVS en/of aluminium.

 

Resultaat

De cursus wordt bij een behaald examen afgerond met een door het NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek) uitgegeven diploma (theorie en praktijk examen) of praktijkverklaring (enkel praktijk
examen).

Prijsstelling

Op aanvraag.

Interesse?

Niveau

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.