Informatiebijeenkomst subsidies 2024

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Waarom deze informatiebijeenkomst?

Ben jij op zoek naar een manier om je medewerkers verder te ontwikkelen? Wil je weten welke subsidies er beschikbaar zijn om je te helpen bij het realiseren van de leer- en ontwikkelambities van jouw medewerkers? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Wij nodigen je graag uit voor een informatiebijeenkomst over de verschillende subsidiemogelijkheden voor scholing, training en ontwikkeling in jouw sector. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over de volgende subsidies:

MDIEU: een subsidie die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroot.

SLIM Samenwerken: een subsidie voor het bevorderen van samenwerking tussen mkb-bedrijven op het gebied van leren en ontwikkelen.

SLIM MKB: een subsidie voor het versterken van de leercultuur en het vergroten van de leerbereidheid in het mkb.

FIT2030: een subsidie voor het ondersteunen van bedrijven bij het toekomstbestendig maken van hun personeel door middel van scholing en loopbaanbegeleiding.

Subsidie praktijkleren: een subsidie voor het bieden van praktijkleerplaatsen aan leerlingen, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen.

De aanmeldingen voor deze sessie zijn gesloten.
Mocht u nog steeds interesse hebben nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk gesprek.

Vraag een persoonlijk gesprek aan