Gilde-BT wint FD Gazellen Award 2023

Bericht Vitaliteit

Gepubliceerd door GBT Opleidingen

Gilde-BT, de software en servicetak van Gilde-BT Group, vermeldt met trots dat zij de FD Gazellen Award 2023 heeft gewonnen.

30 november 2023

Gilde-BT Groep schittert met de 12e plek
in de FD Gazellen Awards 2023

We zijn ontzettend blij om te kunnen delen dat wij, Gilde-BT Groep, een fantastische 12e plaats hebben behaald in de FD Gazellen Awards 2023. Dit jaar waren er maar liefst 1003 bedrijven geselecteerd, en daarbinnen hebben wij deze indrukwekkende positie veroverd in de categorie middelgroot voor regio Zuid. De prijsuitreiking op 23 november 2023 was extra bijzonder omdat het de viering van het 20-jarig bestaan van de FD Gazellen Awards betekende.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieel Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Criteria zoals groeipercentage, financiële gezondheid en ondernemerschap spelen een cruciale rol in de beoordeling. Het behalen van deze 12e plek is een bewijs van de harde inzet van ons gehele team en het voortdurende streven naar groei en innovatie.

Dit succes is niet alleen een mijlpaal voor Gilde-BT Groep, maar ook een stimulans voor ons om onze groei en ontwikkeling voort te zetten. Ons succes weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons toegewijde team en de steun van onze klanten en partners. Samen blijven we bouwen aan een toekomst vol innovatie en kijken we uit naar het behalen van verdere successen.

Misschien vind je dit ook interessant