GBT Opleidingen op bezoek bij Venlo in Business

GBT Opleidingen op beurs Venlo in Business

Gepubliceerd door GBT Opleidingen

“Op donderdag 7 april 2022 was GBT Opleidingen, samen met zusteronderneming OVD Opleidingen, standhouder op de beurs ‘Venlo in Business’.”

13 april 2022

GBT Opleidingen op bezoek bij ‘Venlo In Business’

Op donderdag 7 april 2022 was GBT Opleidingen, samen met zusteronderneming OVD Opleidingen, standhouder op de beurs ‘Venlo in Business’. ‘Venlo in Business’ is een nieuw ondernemersevent voor de regio Venlo en vond plaats in het nieuwe Van der Valk Hotel in Venlo.

Venlo in Business

Venlo in Business is nieuw en draait om ondernemers ontmoeten en groeien. Met een bruisende beursvloer als kloppend hart van het evenement waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen. Op dit evenement konden GBT Opleidingen en OVD Opleidingen natuurlijk niet ontbreken. 

Onze boodschap

Nu er gezamenlijk met de opleidingsgroep Gilde-BT (GBT Opleidingen en OVD Opleidingen) een uitgebreid aanbod openstaat aan gratis trainingen, leek het ons de perfecte timing om dit te delen met een groter publiek. Wij zijn van mening dat we met deze gratis opleidingen veel ondernemers en werknemers kunnen helpen die klappen hebben gehad tijdens de coronacrisis.

Een succesvolle dag

Begin maart begonnen we met de voorbereidingen van ons beursbezoek. Denk hierbij aan geprint materiaal zoals brochures, materiaal om uit te delen, een animatie en een ontwerp van een grote beurswand.

Op 7 april was het dan zover, het ondernemersevent ‘Venlo in Business’ ging van start. Onze accountmanager Arthur Noten bemande samen met OVD Opleidingen-collega Anisa Gootjes een stand op deze beurs.

“Ik heb met ontzettend veel mensen gesproken en gelachen uit de regio. Naast het delen van de unieke boodschap vanuit GBT Opleidingen, denk ik dat deze beurs sterk bijdraagt aan ondernemerskracht in de regio Venlo. Het was goed geregeld en het programma zat goed in elkaar.” Aldus Arthur Noten na afloop van de beurs.

Arthur en Anisa gemist?

Ben je op 7 april op de beurs geweest, maar heb je ons gemist? Ben je benieuwd met welke boodschap Arthur en Anisa op de beurs stonden? Je kunt altijd nog contact met ons opnemen via a.noten@gbt-opleidingen.nl en a.gootjes@ovd-opleidingen.nl.

Misschien vind je dit ook interessant