Deelnemers aan het woord: Operationeel leidinggeven

Deelnemers aan het woord praktisch leidinggeven

Gepubliceerd door GBT Opleidingen

“Aan het eind van de training wordt gevraagd om een evaluatieformulier in te vullen, om op deze manier een beeld te krijgen hoe de training ervaren wordt.”

24 maart 2022

Deelnemers aan het woord: Operationeel leidinggeven

Ondertussen zijn wij van start gegaan met NL Leert Door 2022 en we kunnen wel stellen dat we uit de startblokken zijn geschoten. Het trainingsaanbod verschilt met dat van vorig jaar, maar heeft veel raakvlakken, zo ook de training ‘Operationeel leidinggeven’. Deze keer in de rubriek ‘Deelnemers aan het woord’ blikken we terug op deze training. Aan het eind van de training wordt aan elke cursist gevraagd om het evaluatieformulier in te vullen, om op deze manier een beeld te krijgen hoe de training ervaren wordt. De deelnemers hebben bij de evaluatie de keuze uit vijf antwoorden: Zeer weinig, weinig, gemiddeld, veel en zeer veel.

Kennis

In onze trainingen proberen wij het traditionele leren te doorbreken. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van praktijkvoorbeelden en afwisselende leervormen. Dit alles wordt samengebracht door een van onze ervaren trainers. 97% van de respondenten geeft aan dat zij tijdens de training gemiddeld tot zeer veel nieuwe kennis hebben opgedaan.

“Duidelijke praktijkvoorbeelden. Heldere uitleg. Oor voor de cursisten.”

Persoonlijke leerbehoeftes

Tijdens de training ‘Operationeel leidinggeven’ is er veel ruimte voor eigen inbreng. De trainer probeert altijd ruimte te maken voor de persoonlijke leerbehoeftes van de cursisten. 82% van de cursisten geeft aan dat er (zeer) veel ruimte is voor de persoonlijke leerbehoeftes tijdens de training ‘Operationeel leidinggeven’.

‘Aandacht voor alle deelnemers. Mooie balans tussen theorie en praktijk. Mijn complimenten hoe de trainer de cursus gegeven heeft. Heb er veel van opgestoken.’

‘De ruimte voor persoonlijke input. Het is heel prettig om de stof te kunnen reflecteren op je eigen situatie en ervaringen.’

Een goede beoordeling!

Aan het eind van de evaluatie wordt aan de cursisten de vraag voorgelegd hoe waarschijnlijk het is dat ze de training “Operationeel leidinggeven’ zouden aanbevelen aan een vriend of collega (op een schaal van 1 tot 10). Het gemiddeld cijfer wat hieruit voortkomt is een mooie 8,0!

‘De trainer heeft niet alleen veel kennis maar ook veel levenservaring. Super tof om van zo’n trainer les te krijgen.’

‘Ga zo door. Iedereen is gebaat bij het volgen van deze training.’

Nog meer goed nieuws!

Naast dat wij deze training dit jaar weer kosteloos kunnen verzorgen, is er nog meer goed nieuws. Wij mogen in 2022 volledig gratis de training ‘Operationeel leidinggeven plus’ aanbieden! Deze training duurt 4 dagen en gaat verder in op de theorie, waarbij de dagelijkse praktijk centraal staat. Vanaf deze week is er de mogelijkheid om je aan te melden voor deze training. Momenteel zijn er nog genoeg plekken, maar als deze training net zo snel gaat als de andere gratis trainingen, dan kunnen deze plekken zomaar ‘als warme broodjes over de toonbank gaan’.

Misschien vind je dit ook interessant