Communicatie opleidingen

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Communicatie opleidingen

GBT Opleidingen verzorgt haar communicatietraining voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Bij de training ‘Effectief communiceren op de werkvloer’ komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: Basiscommunicatie, Gesprekstechnieken, Feedback geven en ontvangen en Assertiviteit.

Mensen maken het verschil. U bepaalt hoe!
GBT Opleidingen draagt graag bij aan het beter laten functioneren van uw medewerkers en operationeel leidinggevenden, zodat u uw doelstellingen en organisatieambities waar kunt maken. Voor ons staat een training niet op zichzelf: GBT Opleidingen besteedt veel aandacht aan het inbedden van de geleerde kennis, vaardigheden en benodigde gedrag in de dagelijkse werkpraktijk. Dit doen we door de werkpraktijk als uitgangspunt te stellen en altijd ervaren trainers in te zetten die deze werkvloer kennen.

Wilt u graag advies over welke van onze communicatie opleidingen het best past bij de behoeftes van uw organisatie? Wij gaan graag met u het gesprek aan via 088 – 088 4700 of info@gbt-opleidingen.nl.