Senior allround marketeer

Volg GBT Opleidingen op   GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen LinkedIn cursussen en trainingen     |   Gemiddeld beoordeeld met een 4,7  GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen Google Review cursussen en trainingen     |    Abonneer je op onze 

         

Voor GBT Opleidingen zijn wij op zoek naar een Senior Allround Marketeer

Hey, enthousiaste Senior allround marketeer met ervaring in Social Media, WordPress en Google Analytics. Wij hebben een leuke job voor je in een ambitieuze en groeiende organisatie!

Wij zijn op zoek naar een Sr. Allround Marketeer die het leuk vindt om met WordPress (DIVI), Social Media, Google Analytics en Google Ads bezig te zijn. Je hebt affiniteit met B2B-marketing en een klantgerichte visie. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van marketing- en contentstrategieën om onze aanwezigheid te vergroten en de doelgroep te bereiken.

Wij zoeken een teamlid die het fijn vindt om samen met ons marketingteam aan de slag te gaan (momenteel 2 medewerkers). Je hebt het talent om de wensen en behoeften te analyseren en hierop online marketingactiviteiten te ontwikkelen. Je weet goed gebruik te maken van de vrijheid en de ruimte die je krijgt voor eigen inbreng en zelfstandigheid. Dit betekent dat je actief meedenkt in het creatieve proces en de bedachte acties vervolgens uitvoert. Je stemt af, en rapporteert, rechtstreeks aan Eric Hoff, onze directeur. Zie jij jezelf al in het professionele en gedreven team van GBT Opleidingen werken?

GBT Opleidingen is onderdeel van de Gilde-BT Groep. Het marketingteam is als het ware een intern marketingbureau voor de gehele groep. We werken samen voor interne bedrijven en soms ook met en voor partners. Het werk is daardoor zeer divers en geen enkele dag is hetzelfde. We zijn daarnaast altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing. We proberen nieuwe tools zoals ChatGPT te integreren in onze dagelijkse werkzaamheden en zijn innoverend van karakter.

Vink jij onderstaande skills af?

 • Je kunt effectieve marketingcampagnes ontwikkelen en uitvoeren om de bekendheid en betrokkenheid van GBT Opleidingen te vergroten.
 • Je durft initiatief te nemen en bent in staat zelfstandig te werken.
 • Je kunt overtuigende en informatieve content schrijven voor onze social media kanalen, websites, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.
 • Je kunt onze social media kanalen beheren (plannen van berichten en monitoren van de resultaten).
 • Je hebt ervaring met het bewerken van websites, bij voorkeur met WordPress (DIVI).
 • Je hebt kennis van Google Analytics, Google Ads, SEO-tools en CMS-systemen.
 • Je bent ambitieus, ondernemend en betrokken.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van (online)marketing/communicatie.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in (digitale) marketing, bij voorkeur met focus op online marketing.

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers.

 • Brutosalaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- per maand (op basis van fulltime dienstverband), afhankelijk van je skills en ervaring.
 • Jaarlijkse collectieve variabele beloning afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
 • 28 verlofdagen op basis van fulltime dienstverband (40 uur).
 • Mogelijkheid tot collectiviteitsvoordeel op een aantal verzekeringen.
 • Aantrekkelijke pensioenregeling.

Benieuwd wie wij zijn?

Check onze over ons pagina voor een eerste kennismaking.

Wat je daar niet leest is dat bij ons het FIRE principe centraal staat. Dit vraagt wellicht enige uitleg:

FUN
We worden enthousiast van de dingen die we doen en hebben hier ook veel plezier in. Of dit nu gaat om het scoren van een nieuwe klant, een mogelijke nieuwe samenwerking of in de onderlinge samenwerking met collega’s. Op deze manier blijven we gemotiveerd en komen we met plezier naar het werk.

INSPIRATIE
Bij ons krijg je de vrijheid om nieuwe ideeën aan te dragen, een eigen draai te geven aan je functie en jezelf in een korte termijn te ontwikkelen. Wij zijn als bedrijf continu bezig met innovatie en het verbeteren van ons bedrijf en onszelf. Dit doen we door om te denken en te denken in mogelijkheden in plaats van problemen. Waar een wil is, is een weg!

RESULTAAT
We streven naar succes en willen altijd het beste resultaat neerzetten. We gaan hierbij uit van de win-win-win situatie. Win voor de klant van de klant (de eindgebruikers), win voor de klant en win voor ons als bedrijf. Wij zijn pas tevreden als de klant van onze klant tevreden is.

ENERGIE
Wij zijn een energieke organisatie die graag dingen onderneemt met het personeel. Denk hierbij aan spectaculaire buitenlandse tripjes, teambuildingsactiviteiten en feestavonden maar ook gezamenlijke sportactiviteiten zoals padel, zaalvoetbal, beachvolleybal etc. Door al deze activiteiten krijgen wij als bedrijf weer extra energie om keihard te knallen en net dat stapje extra te zetten.

Enthousiast?

Heb je nog vragen? Graag vertellen we je meer over onze organisatie, onze klanten, onze missie en visie. Neem dan contact op met Eric Hoff via 06-57832657 of e.hoff@gbt-opleidingen.nl. Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan en deel uit te maken van ons team in Venlo? Overtuig ons dan en stuur je motivatie en CV naar vacatures@gilde-bt.nl. En wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie samen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld